CURS ANTI AGING

Anti Aging reprezintă mai mult decât un simplu concept, din care să urmezi frânturi de informații, sperând că va da rezultate cât mai repede!

Anti Aging este un adevărat stil de viață, unde fiecare detaliu este important: alimentația, cosmeticele, atitudinea, modul de gândire, terapiile de detoxifiere, remediile naturale etc. Toate acestea reprezintă instrumente eficiente, care îți vor aduce rezultatele dorite doar dacă știi cum să le folosești!

Una dintre cele mai importante surse de informații autentice cu privire la acest concept este Ayurveda (medicina tradițională indiană) care are o întreagă ramură dedicată reîntineririi (Rasayana). Ayurveda este singurul sistem medical care spune ce anume să faci și ce să nu faci pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire.

Ideal este să previi, cu alte cuvinte să acorzi atenție acestor aspecte de la o vârstă cât mai tânără, dar niciodată nu este prea târziu. Oricând este mai mult decât binevenită întârzierea proceselor de îmbătrânire.

Participă la acest curs și vei afla:

  • Motivația care îți va aduce cea mai mare eficiență în realizarea acestui demers
  • Cum să te hrănești sănătos sau, mai bine spus, adecvat constituției tale. Nu orice aliment sănătos este potrivit pentru oricine!
  • Care sunt alimentele cu cel mai puternic efect anti-aging. Vei afla, de asemenea, care sunt cele două condiții de bază pentru ca aceste alimente să dea un randament maxim, altfel ele vor avea exact efectul contrar.
  • Care este condiția de bază din Ayurveda pe care orice preparat cosmetic trebuie să o îndeplinească pentru a fi cu adevărat eficient (marea majoritate a produselor cosmetice de pe piață nu îndeplinesc această condiție)
  • Cum să îți construiești un stil de viață zilnic, focalizat pe efectul reîntineritor.
  • Toxinele acumulate în organism reprezintă un adevărat obstacol în calea păstrării tinereții. Cum să le elimini într-un mod ușor și prietenos pentru organism.
  • Cum să gestionezi corect energia sexuală? Dacă nu o folosești în mod corespunzător, aceasta se irosește în timp și odată cu ea se vor diminua vigoarea, tinerețea și frumusețea.
  • Care este atitudinea care te va susține în tot acest proces. Care sunt gândurile și emoțiile care accelerează procesul de îmbătrânire și cum le poți gestiona.

Despre mine:

 

Am început să studiez Ayurveda în anul 2001, urmând cursuri susținute de medici români, medici indieni, doctori (Ph.D) in Ayurveda, precum si cursuri practice de limba sanskrită aplicate pe texte de medicină indiană, iar formarea ca psihoterapeut a contribuit la aprofundarea cunoașterii ayurvedice. Din 2004 am susținut săptămânal cursuri și conferințe, am scris numeroase articole apărute în publicații din România și India și, in 2020, ca o maturizare a tuturor acestor învățături, a apărut cartea Sănătate prin Știința Vieții – Ayurveda.

Fiind crescută de către bunica mea, încă de mică am putut observa neajunsurile cu care se confruntă o persoană aflată la o vârstă mai înaintată. Mi-am propus încă de atunci să fac tot ceea ce pot eu pentru sănătatea mea, astfel încât să mă pot bucura de frumusețea oricărei vârste.

Dacă și tu îți dorești să ai un rol activ în ceea ce privește starea ta starea ta de bine, de sănătate și tinerețe atunci înscrie-te la acest curs!

Angelica Mitrea

Cum se va desfășura cursul?

Poți participa la curs din confortul casei tale. Tot ceea ce ai nevoie este o conexiune stabilă la internet. Te poți conecta fie de pe laptop, fie de pe telefon.

Cursul se va desfasura pe platforma Zoom, de aceea vei avea nevoie sa ai aceasta platforma instalata pe laptop/telefon. Modalitatea de desfășurare a cursului este una interactivă, așadar vei putea adresa întrebări și primi răspunsuri în timp real, exact ca și cum te-ai afla într-o sală de curs.

În cadrul unui curs vor fi conectați cel mult 12 participanți, pentru a avea timp să răspund într-un mod optim tuturor întrebărilor voastre.

Datele de desfășurare a cursului: 7, 11, 14, 18, 21 ianuarie 2021

Orele: 18.00-20.00

Au mai rămas:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

© 2020 Știința Vieții by Indian Herbal