Despre mine…

Nu îmi plac deloc informațiile teoretice. Când eram în liceu, mă întrebam adeseori în timpul orelor, la anumite materii: de ce învăț toate aceste lucruri, oricum nu le voi folosi niciodată? Am continuat să îmi pun această întrebare și în facultate!

Până să citesc primele tratate de Ayurveda, eram absolut convinsă ca mie nu îmi place să studiez. Nu înțelegeam cum un om poate să studieze din plăcere? Pentru mine părea o formă de tortură, de altfel necesară dacă voiam să ajung la absolvire.

Însă, la un moment dat, declicul s-a produs. Am primit cadou o carte despre ceea ce avea să devină ramura mea preferată din Ayurveda. Am început să o citesc într-o dimineață. La început nu înțelegeam mare lucru… Am zis că citesc puțin, până când mașina de spălat rufe termină programul, iar apoi merg să le întind.

Când m-am oprit din citit, am realizat că se făcuse deja seara, iar eu nu am întins rufele, nu am mâncat, nu am făcut nimic altceva. Nu înțelegeam ce se petrecuse, când a trecut o zi întreagă?!

Eram absolut fascinată de subiect, astfel că experiența respectivă s-a repetat multe zile după aceea.  Eram fericită că pot învăța ceva folositor, îmi plăcea enorm faptul că aceste informații au un impact direct asupra vieții mele, asupra stării mele de spirit și de sănătate.

După câțiva ani de la momentul respectiv, o bună prietenă, realizând o terapie ayurvedică sub supravegherea mea, mi-a spus: „La ce bun să ai atâta cunoaștere, dacă o împărtășești doar cu câteva persoane?”

De-a lungul următorilor ani, am primit acest mesaj și de la alte ființe apropiate mie… însă nu mă simțeam pregătită să împărtășesc cunoașterea și experiența mea cu un număr mai mare de oameni, consideram că încă nu am o cunoaștere suficient de vastă.

Și acum consider că mai am enorm de multe de învățat, Ayurveda este un domeniu foarte complex și are o frumusețe aparte… până și frumusețea sa este greu de cuprins.

Cu toate acestea, a venit timpul să vă împărtășesc cunoașterea și experiența mea de până acum.

Dacă doriți să aflați și mai multe despre acest domeniu absolut fascinant, Ayurveda, haideți la cursul meu!

Nu vă promit că viața voastră se va transforma radical după acest curs! Însă vă asigur că, dacă veți pune în aplicare informațiile pe care le primiți, cu siguranță veți observa o diferență calitativă!

© 2020 Știința Vieții by Indian Herbal